Kući / Računala i ured / Crtajte digitalno – Intuos Pro

Crtajte digitalno – Intuos Pro

Objavleno

intuos_header_HR

Još uvijek mislite kako je bolje, lakše, prirodnije, „umjetničkije“ ili što već crtati prvo olovkom na papiru, pa potom digitalizirati? Razmislite još jednom. I pogledajte što vam nudimo.

intuos1

Do prije koju godinu tvrdnja kako je bolje crteže stvarati onako kako to činimo od izuma papira i olovke možda je još i bila točna. Otkad su se pojavile bežične grafičke ploče kao što je Wacomov Intuos Pro definitivno više nije.

Odgovor na pitanje zašto krije se u činjenici da su tehnologije koje omogućuju zamjenu analogne plohe za crtanje digitalnom napredovale ogromnim koracima.

Bežična grafička ploča Wacom Intuos Pro velika >>

 

intuos3

 

Uzmimo za primjer, recimo, digitalnu olovku koja prati Wacomove modele u Conradovoj ponudi. To je visoko sofisticirani uređaj koji razlikuje 2.048 stupnjeva pritiska i nagib od 60 stupnjeva.

U kombinaciji s rezolucijom tableta od 5.080 linija po inču olakšat će vam rad i na projektima koji zahtjevaju filigransku preciznost. Kad ju ne koristite, samo ju uredno pospremite u za to predviđeni spremnik.

Bežična grafička ploča Wacom Intuos Pro srednja SE Special Edition >>

intuos2

 

 

S grafičkom pločom poput ove možete zaboraviti na računalnog miša i slične periferne uređaje. Njegovu je cijelu površinu moguće koristiti kao touchpad na laptopima, na kojem ćete jednostavnim pokretima ruke smanjivati i povećavati, skrolati i zaokretati slike ne skidajući ruke s uređaja.

Bežična grafička ploča Wacom Intuos Pro srednja >>

intuos5

 

Zahvati poput promjene layera i prilagodba veličine kista teći će kao voda. Zahvaljujući setu tipki ExpressKeys imat ćete brz pristup često korištenim datotekama, pokretanju programa ili tipkovničkim prečicama. Te tipke mogu biti programirane tako da izvršavaju samo jednu funkciju u jednoj aplikaciji, drugu u drugoj…

Bežična grafička ploča Wacom Intuos Pro mala >>

intuos4

 

 

 

Koji god odabrali, nećete požaliti. Pravi su izbor ako se profesionalno bavite fotografijom, obradom videa, dizajnom i grafičkim oblikovanjem, no odličan su alat i za sve koji se bave digitalnim kreativnim radom na svim razinama.

Čak i ako nikad prije niste radili s grafičkim tabletom, ovaj ćete uređaj brzo svladati jer je jednostavno i intuitivno dizajniran.

 

Imate pitanje?

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaše pitanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Top