Kući / Multimedija / Renkforce Jak je svestrani čudotvorac

Renkforce Jak je svestrani čudotvorac

Objavleno

renkforce_jak_header_HR

Lagan za prijenos, jednostavan za korištenje. Renkforceov USB stik za streaming možete povezati s nizom uređaja te ga upotrijebiti u raznorazne svrhe.

Renkforce Jak bežično će povezati vaš pametni telefon s audio sustavom u automobilu, hi-fijem, televizorom, odnosno bilo kojim uređajem koji podržava USB, bez obzira koristi li kao operativni sustav Android ili iOS. Instalacija nije potrebna: drugi uređaji prepoznat će ga kao memorijski stik.

 

renkforce6

Jak može čitati sve medijske formate koje podržavaju vaš televizor, auto audio sustav ili hi-fi. Pritom ne kopira datoteke, već ih samo reproducira. To znači i da je siguran jer ne pohranjuje vaše podatke trajno, već ih samo streama.

Pomoću besplatne aplikacije možete kretirati playliste i ne trošiti bateriju mobitela na reproduciranje glazbe, uživajući u čistom zvuku snažnih basova, kvalitetnijem od većine uređaja s Bluetoothom.

 

renkforce5

 

Zahvaljujući Jaku vaš će audio sustav u autu odmah prepoznati vaš smartfon ili tablet računalo te vam omogućiti puštanje, pauziranje, preskakanje i odabir pjesama bez potrebe za prčkanje po mobitelu – sve će vam biti dostupno putem upravljačke ploče audio sustava.

Podržava sve utore za USB u automobilu, kao i sve audio sustave koji mogu koristiti USB.

 

 

Wi-fi ugrađen u stik omogućava logiranje do 20 ljudi odjednom. Jak će na vašem hi-fiju pustiti playlistu koja je bila zadnja aktivna, tako da party može početi odmah čirenkforce4m stignete.
Utaknite ga u televizor i pregledavajte fotografije snimljene tijekom ljetovanja ili zimovanja na velikom ekranu, u visokoj razlučivosti. Po uspomenama ćete listati koristeći daljinski upravljač za vaš TV.

Koristan mali gadget, zar ne? A to još nije ni sve. Učinit će prijenos datoteka sa stolnog računala na uređaje s Androidom i iOS-om lakim i jednostavnim.

Samo ga spojite na računalo i otvorite playlistu na smartfonu. Odmah će se pojaviti prozor s podacima na računalu. Sve što trebate napraviti je označiti datoteke i metodom drag-and-drop ih prebaciti na smartfon.

Pa tko ga ne bi poželio?

Pogledajte proizvod >>

Imate pitanje?

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaše pitanje

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Top